1 REC



Uita-te in oglinda! Mai uita-te o data! Da-ti cu apa pe ochi si mai arunca o privire. Mai da-ti doua palme si priveste atent. Uita-te in ochii tai si ramai acolo. Ia intoarce oglinda, esti cu capul in jos? Sau de fapt, stai in maini. Te vezi invers?
Oare tu esti? Oare toate oglinzile arata acelasi lucru? Esti atat de prost sa nu-ti dai seama ca tu de fapt arati altfel?
Tu chiar nu vezi cat de jalnic arati? Cand te trezesti la realitate bai baiatule? De ce ne (te) minti?
Nu mai scoate limba! De ce te strambi, vrei sa ramai asa?
Stim amandoi ca realitatea e alta si oglinda e singura care o accepta. Sau nu?! Esti sigur ca incepand cu saptamana viitoare o sa fi fericit? Esti sigur ca visul tau nu-l traieste altcineva?
Esti sigur ca de tine nu rade nimeni? Esti sigur ca parul balai, ochii albastrii si sanii ridicati o sa arate la fel peste 5 ani? Esti sigur ca povestea ta o s-o spuna altcineva? Esti sigur ca Mos Craciun nu exista?
Esti sigur ca ce ai acuma n-are nimeni? Esti sigur ca nu poti mai mult? Esti sigur ca maine n-o sa planga altii pentru tine? Esti sigur ca-ti amintesti?
Esti sigur ca cel mai bun remediu e unic? Esti sigur ca mai meriti o sansa?
Esti sigur ca lupti pentru o cauza nobila? Esti sigur ca esti special? Esti sigur ca esti artist?
Esti sigur ca esti imun? Esti sigur ca maine bem o bere? Esti sigur ca semanam?
Esti sigur ca toata lumea rade la glumele tale proaste? Esti sigur ca gandim la fel?
Esti sigur ca vrem sa-ti ascultam problemele? Esti sigur ca ai de unde sa incepi? Esti sigur ca vrei sa razi? Esti sigur ca numele ramane? Esti sigur ca ai visat?
Esti absolut sigur ca tu nu esti chiar altul?
Esti sigur ca ai inteles postul asta?

1 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca am inteles. n-o sa ma mai stramb in oglinda. iar parul meu blond, ochii verzi-albastri si sanii ridicati vor fi aici si peste 5 ani :))) - la par am mici dubii...s-ar putea sa aiba tente violet, aramii, castanii or who knows?

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger