"Copii si parinti nu ti-i poti alege"- e o vorba cu care maica-mea ma tachineaza de mic copil, incercand sa ma faca sa inteleg ca de fapt chiar asa e.
Ha! Ca si cum eu sunt atat de prost incat sa cred ca nu ea m-a ales si a fost doar o intamplare nefericita.
Stiu sigur ca au aratat amandoi cu degetul, la fel cum sunt de sigur ca au stat ceva timp sa se gandeasca inainte.
Ei bine, au nimerit prost. Ceea ce trebuia sa fie o fetita (stiti voi) care spala, calca, sterge, intinde, freaca, usuca, calca, se aranjeaza si invata exemplar s-a dovedit a fi un baiat care face toate astea(glumesc) :))
De fapt, catastrofa a avut loc. A iesit un cret cu ochii verzi si limba pe-afara. Un intelectual al educatiei fizice in fata/spatele blocului si apoi la facultate.
Un tanc cu arfe de Bruce Lee, apoi actor de comedie, politist, doctor, bla bla (stiti voi...)
Asta nu-i nimic...odata cu dezvoltarea aptitudinilor lui motrice, s-a dovedit a fi un golanas, un bataus, un snapan, un mincinos, o pacoste.
Acest ansamblu de fenomene care se produc in evolutia unui proces a fost neutralizat cu succes de maica-mea.
Adica, sa nu credeti ca nu m-a batut! Ba chiar m-a si injurat. :) Ba odata chiar vroia sa ma dea la tiganca rea, imi amintesc perfect.
Fiind mai mult un post dedicat ei, cu buna stiinta ca o sa-l vada nu o sa ma apuc sa devin emfatic in ceea ce priveste partea frumoasa a lucrurilor. Dar nu se supara nimeni sa spun ca cel mai dor de mama ta ti-e numai atunci cand vezi ca toti au una si toti si-o lauda, o pupa, o ridica in slavi, au incredere in ea si in puterea ei de a le rezolva problemele.
Un lucru e cert...cand eram mic o iubeam fierbinte :)) Acuma sunt mare. Si cred ca tot ei trebuie sa-i multumesc pentru asta.
Cat despre tata, cand o sa apropie urechea o sa-i spun ca pe el il iubesc mai mult. :)) si invers.

Va pupa coinacul vostru.

Update: Multumesc pentru bani, nu trebuia! :))

1 comentarii:

Adriana D. spunea...

de ce calca de doua ori?

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger