Cine poate defini un barbat mai bine decat o femeie? Cine poate caracteriza un barbat mai bine decat o femeie?
Ei bine, din anumite puncte de vedere, este adevarat.
Ca doar nu ti-o spune colegul de serviciu cat esti de masculin.
De fapt pentru ele nu are importanta aceasta distinctie. Atata timp cat le faci pe plac, poti sa fii si sugar.
"Imbracate cu asta", "Faci tu lucru asta pentru mine? " "Hai sa ne uitam putin in mall-ul asta", "Care zici ca-ti place mai tare?", "Tu de ce nu dansezi?", "Nu vi sa ma iei si pe mine?" si alte mii de exemple pe care fiecare dintre noi poate sa le scrie nebru pe alb.
Hai sa zicem ca nu asta e cea mai mare problema, ci aceea ca multe dintre reprezentantele sexului frumos cred ca ne cunosc.
Si am vazut/auzit muuulte cunoscatoare, muuuult contestatoare.
Ele stiu cum suntem inainte sa ne cunoasca. Vorba lu' Vlad, in 6 minute esti mancat, mestecat, scuipat. Te priveste un minut, te adulmeca alte doua si in restul de 3 isi consolideaza parerea.

Deja cand va cunoasteti mai bine, iti analizeaza fiecare gest, fiecare miscare si anticipeaza perfect urmatorul tau pas.
Daca tocmai ce-ai fost prezentat ca prietenul unei tipe si le place de tine, deja se gandesc cum sa scape de curva asta sa ajunga la tine.
Daca tu, in schimb, iti prezinti prietena colegilor sau prietenilor, o sa zica toti ce tipa dragutza si-a tras "asta" si se gandesc ce bine ar fi sa gaseasca si ei una la fel.
De aici probabil, vin si zvonurile ca baietii niciodata nu o sa barfeasca un prieten asa cum fetele se barfesc intre ele.
Ati facut cumva greseala ca la insistentele iubitei sa mergeti cu un cuplu de indragostiti la o cafea???
Ei bine, ati pus-o!
Aia nici nu poa' sa soarba bine din ceasca de cat se mozolesc. Se alinta, se giugiulesc, isi vorbesc frumos, el ii trage scaunul, ii tine haina, ii da si zaharul lui, ii face semne pe sub masa.
Si iubita ta vede toate astea. Le vede! Si apoi tot ce trebuie sa faci e sa taci din gura, caci ea in deprimarea ei, o sa vrea doar sa ajunga acasa si sa doarma.
Ele nu pot sa inteleaga ca noi baietii, ne dam seama de alti baieti fara sa clipim.
Noi deja stim ca ala e un pervers care abia asteapta sa se joace de-a tata si de-a mama ("I'll show you mine, you'll show me yours"). Noi vedem in ochii lui ca ala a inselat-o deja. Noi vedem cat e de fatarnic.
Ele zic ca e dragutz, ca se potrivesc si ca atata timp cat o face fericita nu mai conteaza.
Dar nuuu, ele cica ne cunosc pe noi.
Ba cica ele, mai nou, ne catalogheaza in functie de domeniul nostru de activitati ( ceea ce nu e tocmai incorect, dar e exagerat) :
Daca esti sportiv, gandesti numai in timp ce alergi. Daca esti artist, nu te intelege nimeni. Daca esti It-ist preferi succes in cariera decat in dragoste, daca esti astronaut inseamna ca o sa pleci in spatiu si pe ea o s-o lasi acasa!
Daca aduci mai multi bani in casa decat ea, o sa fie deranjata ca ea nu are putere de decizie, caci ea are nevoie de mai multa atentie.
Daca aduci mai putini bani in casa ca ea...esti un nimic. Te tine pe picioare, esti un sarac si fara ea ai muri de foame.
Mai exista posibilitatea ca in timp ce stai relaxat sa televizor, sa vina sa ti-l prezinte pe "Pamfil" care stie si el sa cante la chitara. No shit?!
"Femeieeee, ia-l naiba pe asta de pe capu meu".
Noh, acuma sa nu neglijati diferenta dintre o femeie si-un barbat.
Caci tu poti sa te dai peste cap, poti sa te dai cu curu' de pamant cat vrei, dar niciodata sa nu pui in balanta pantecele femeii cu burta ta slinoasa.
Cei care vad in acest post o anumita tenta de discriminare, sunati la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (Telefon: +4 021 312.65.78 sau +4 021 312.65.79)

Va pup.

2 comentarii:

Laura spunea...

aaawww :"> dar e o adevarata declaratie catre femei, ce faci tu acolo, romanticule (desigur, asta e doar parerea mea pur feminina facuta in ceva mai mult de 3 minute si consolidata de'a lungul timpului petrecut "citindu'te"...prin intermediul blogului :P deci... poti sa nu o iei in seama ;) caci e desigur la fel de superficiala si "generalizanta" ca si parerea ta despre femei aici postata :) ) dar eu te iubesc in continuare :*

adrian1olteanu spunea...

Orgoliul feminin este ranit si Laura isi arata prima coltii.
Eu nu am generalizat, am raspuns cu aceeasi moneda. Nu sunt misogin, si nici n-am scris lucruri pe care nu le cred (asta pt toti cei care m-au acuzat).
Parerea mea despre femei nu reprezinta tot ce-am scris mai sus, atata timp cat am scris doar ce ma deranjeaza, ci nu si partile bune(care sunt infinit mai multe).

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger