Exista multe stereotipuri cu privire la studentii de la sport (din toata tara). Unele peste care eu am reusit sa trec de-a lungul timpului...adica, sa fiu mai clar, aproape 3 ani de facultate mi-au trebuit.
Pai hai sa vedem: Daca in primul an de facultate existau 160 studenti admisi, iar in al doilea an de facultate mai exista 100...cate lepre au mai ramas in al 3-lea an de facultate? Dar licentiati?
Aaa, va spun eu...putini!
De ce? Pentru ca asa zisa academie de educatie fizica si sport (acum universitate) e o facultate pentru oameni cu nervii tari, cu rabdare si conditie fizica.
Ei bine, nu incerc sa parfumez rahatul, dar are si destule parti bune. Te invata sa faci ce-ti place.
Inapoi la stereotipuri: First of all- un absolvent al Anefs + master nu este un profesor de educatie fizica. Poate la fel de bine sa fie antrenor, preparator, kinetoterapeut, instructor(schi,inot, fitness,aerobic), comentator sportiv, nutritionist, salvamar, salvamont si multe altele.
2. Un student la sport face si altceva decat sa alerge: anatomie, filozofie, teorie si metodica, management, fiziologie, orientare turistica, etc.
3.Un absolvent la sport are mintea ceva mai mare ca o nuca (apropo ca se exagereaza).

In concluzie, un student la sport e o victima a stereotipurilor multora care nici macar n-au terminat o facultate.
Cadou pentru ca ati fost cuminti, atasez un filmulet penal in care 4 studenti isi sacrifica "prestigiul" doar pentru a indeplini una din conditiile de intrare intr-un examen.
"Script-ul" a fost construit in 30 minute, iar proiectul prevede o incalzire in stil aerobic low impact.
Enjoy!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger