Sunt ortodox si am o problema. Vreau sa vad un ateu batandu-se cu un pocait. Sau daca vreti, un crestin cu un satanist. Vreau sa se bata pe bune, fara protectii, fara manusi, fara reguli, fara arme sau altceva. Vreau sa vad o lupta intre bine si rau. Intre Dumnezeu si satana. Intre divin si diavolesc. Vreau ca la sfarsit unul sa ajunga pe patul de spital. Ba nu, vreau sa moara.
Vreau sa asiste tot globul pamantesc, sa lasam totul la o parte pentru un moment. Sa fim tooti. Chinezi, arabi, africani, europeni, indieni, martieni... Sa ne adunam in fata televizoarelor, pe internet, prin satelit, live, la radio, peste tooot.
Sa vedem toti ateii cum tropaie si toti crestinii cum se roaga. Sa ne unim, sa ne controlam pulsul si sa respiram adanc. Sa fim toti egali pentru un minut, iar pariurile sa se faca dinainte.
Sa fie momentul in care toti sa-l provocam pe Dumnezeu sa vina. Prin rugaciuni sau prin ponegrire.
O exista, n-o exista?! Dar oare cum arata? E barbat, e femeie? E in varsta, e copil?
Vorbim despre atei aici.
Ei bine, exista aceasta categorie de oameni care-si cauta raspunsurile. Si le vor cu orice pret, s-au saturat si ei sa nege ceva ce nu stiu cum arata.
Si poate au si sansa de a-l intreba de ce nu le-a raspuns la toate rugaciunile facute, si de ce cartile pe care ei le-au citit se contrazic.
De ce nu se arata si de ce se ascunde?
Da, e vorba despre ei. Ateii care ma onoreaza cu prezenta in cat mai multe locuri din Bucuresti.
Da, sunt oameni destepti! Da, ei cred intr-o putere divina! Da, ei sunt nevinovati! Da, ei vor raspunsuri! Da, ei se trag din maimuta. Dar nu cumva ei doar prin faptul ca neaga un "lucru", il confirma fara sa-si dea seama?!
Nu cumva se contrazic de multe ori? Nu cumva natura a creat...natura?!

Huh?! Am i missing something?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger