Am observat curios ca in ultima vreme toata lumea cauta sa fac poze artistice, alb-negru,de sus, de jos, la rasarit/apus, peisaje care mai de care, frunze de toamna, norisori in forme diferite, buburuza din iarba, puncte fixe iesite in relief,etc etc etc.
Si mai interesant este ca dupa ce ii chinuie talentul pe cativa de genul, se apuca sa le mai si modifice in power point, daca ar putea sa fie cerul galben, soarele verde si iarba albastra ar fi perfect.
Pai domnilor/doamnelor atunci unde mai este valoarea pozei? Unde mai este adevarul? Va mai mintiti mult?
Ce sa mai spun de persoanele care vor ca aparatul sa le faca putin mai inalte cu 10 cm, sa nu se vada urechile clapauge, sa mascheze pe cat posibil burta, sa nu se vada nasul din profil, suvita de par sa-i cada exact printre gene si fundul sa iasa la parametrii ideali.
In schimb, isi scot in fata unghiile in fata, lumina sa bata exact in culoarea parului nou vopsit, daca se poate sa aiba mainile ridicate astfel incat sanii sa fie sus si intr-o forma perfecta.
Si inca ceva...ce inseamna "poze artistice de nunta"? Adica ii pune rochia de mireasa-n cap si ii face poza in curu gol?
Tot respectul pentru cei care au simt artistic si fac dintr-o imagine reala o arta a fotografiei.
In rest...raman la parerea ca pozele sa aiba o valoare au nevoie sa exprime ceva, sa imortalizeze momentul, clipa si fiecare poza sa aiba povestea ei.
Pozele haioase in schimb sunt "sarea si piperul"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger