In timp ce mestecam "puternic" o guma si ma prosteam din plictiseala, am inteles ca mestecatul gumei necesita o anumita tactica pentru a-i pastra mai mult gustul de care apartine :))
Astfel incat, daca o mesteci cu gura deschisa si cu toti dintii ( o cioflai) risti sa-i pierzi gustul inainte sa-l simti si sa te compari cu o vita care-si mesteca buruienile.
Daca o mesteci cu gura inchisa + dintii din fata o sa te bucuri mai mult de gust si o sa-ti iasa balonase mai multe si mai dragutze.
Daca o mesteci doar c-ai uitat de ea, si gustul l-ai pierdut fara sa-ti dai seama, atunci inseamna ca o sa va mai desparta doar ora de culcare; tu in pat,ea pe noptiera.
Daca o mesteci 2 minute si apoi o s-o arunci inseamna ca intr-adevar ai o situatie financiara stabila si iti permiti sa mananci aripioarele de la kfc cu tot cu sosul de usturoi in pauza de masa de la serviciu.
Modul in care va despartiti este totusi important,dar mai mult pentru tine decat pentru guma! Caci ea se lipeste si de asfalt si de gresie si de scarile rulante de la metrou si poate face si vizite de pe o talpa pe alta a pantofului.
Tu, daca esti un taran prost o s-o scuipi odata cu flegma scarboasa (care te dovedeste) fara sa-ti dai seama.
Daca esti un cocalar stilat, o sa te faci ca ti-a scapat din gura si apoi o sa calci pe ea cum te-ai obisnuit cu mucul de tigara.
In schimb, daca ai apreciat-o la adevarata ei valoare, o s-o pui in servetel si "la revedere".
Si dupa ce-am stat si m-am gandit, tot acest "cioflait de guma" si toate descriile de mai sus pot fi comparate cu relatiile de dragoste pe care fiecare le-a avut, le are sau o sa le aiba.
Si cu totii "mestecam" si suntem "mestecati" intr-o buna zi...iar cel mai important e sa fim civilizati ;)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger