In exclusivitate(nu in direct) pe Antena 1, incepand cu ora 20 incepe revelionul 2010!
Distractie garantata cu manele, voie buna, femei dezbracate la miezul noptii imbracate in frisca. Tociu si Palade fac atmosfera numai pentru voi! Nu ratati. Mereu aproape!

sau

Joi seara in noaptea dintre ani, Pro Tv -best of- aduce revelionul la tine acasa!
Muzica buna, vrajitorii, animale de circ, scamatorii, etc Invitati speciali: Loredana Groza, Jean de la Craiova, Nicoleta Luciu, Maruta, Smiley si multi invitati surpriza.
Distractia e la Pro Tv, incepand cu ora 20.30.

Pai dragilor, oare cum se face ca in acelasi timp in care Loredana Groza canta la Pro Tv in seara de revelion, ea este la cabana in Poiana Brasov si ciocneste alt pahar de sampanie?!
Oare atat de naivi sa fie romanii, incat sa se lase sfidati de acesti devoratori perfizi de rating?
Sau oare ei chiar sunt "on air" atunci cand incep numaratoarea ultimelor 10 secunde din anul 2009 si isi ureaza "La multi ani " in timp ce isi ciocnesc paharele de sampanie?
Poate ca unii "mai prosti" nu-si dau seama de lucrul asta.
Puteti sa spuneti ca: "si ce daca e reluare, atata timp cat e voie buna, rasuna manelele si vad si eu doua sfarcuri, e totul perfect"
Ei bine, eu o vad ca pe o prefacatorie ordinara si de neinteles. Se intalneste o gramajoara de "actori" in studiouri, canta, danseaza, se maimutaresc in fel si chip si ajung sa ureze "La multi ani 2010" cu 5 zile inainte. Isi strang mana si fiecare merge la casa lui, vazandu-si de treaba.

In felul acesta, prefer sa respect mai mult muzica lautareasca de pe Etno (in direct), cu toate ca n-o s-o urmaresc oricum!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger