Cu totii ascultam muzica. Cu sau fara voia noastra, auzim peste tot: fie manele, fie acorduri de chitara, tobe, basi, acordeoane, mixaje, trompete, fluiere, chiuituri etc etc etc.
Un lucru e clar...muzica ne reprezinta in totalitate personalitatea, caracterul, temperamentul si tot ce tine de gusturile noastre.
Sau poate muzica care ne place ne face sa intelegem cum suntem si ce vrem sa fim de fapt.
In Bucuresti am putut sa observ aceasta fluctuatie a oamenilor privind stilurile de viata diversificate, ceva ce in Turnu-Severin nu prea exista.
Asadar stim ca o domnita in straie populare are ca "idoli" pe Petrica Matu Stoian si Maria Lataretu... mai stim ca visul ei este sa-si gaseasca "feciorul" cu care sa-si imparta zestrele si ideal ar fi ca cineva sa-i descopere frumoasa voce si talentul artistic. De ce nu o preselectie?!
Tiganii o sa-si asculte manelele pe telefon in orice imprejurare, si castile o sa ramana o necunoscuta pentru ei pana in momentul in care o sa-si puna sigla Mercedes placata in aur pe sicriu.
Rockerii o sa-si fluture pletele (sau nu) in conditii mizere, mimand jocul de degete al lui Hendrix pe chitara! Nicio sotie frumoasa, curata si desteapta n-o sa reuseasca sa-l faca "baiat de casa".
Rasta-men o sa ramana cu aceeasi dorinta normala: "daca-i cu putinta,sa fie-o varza legala" si cu toate astea sa incerce sa nu-i ia exemplul lui Bob de 12 gr./zi. (oricum...dredurile sunt in cinstea lui) .Oamenii calmi ca ei sunt foarte valorosi in ziua de azi si trebuiesc pastrati. ;)
Hip-hoperii o sa traiasca in lumea lor, dar acolo e ok pt. ca toata lumea ii cunoaste (cu sau fara tatuaje) .
Punkerii o sa scrie in continuare pe unde calatoresc in toata lumea ca "punk's noT dead" . Pierce-urile, tunelele si plug-urile oricum n-o sa moara. De obicei sunt oameni cu adrenalina in sange, predomina temperamentul sangvinic.
Houserii o sa ramana gelati, imparfumati, si mereu cu gandul ca diseara in club poate o sa mai pice o fata in plasa dansului lor lasciv; sau de ce nu doua? Valabil viceversa.
Pop-ul este in doliu, asadar lasam pentru data viitoare.
In felul asta stau si ma intreb...oare cat de mare sa fie prapastia intre noi ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger