Blogger.com. User, parola si postare noua. Aceleasi linii trase, aceleasi careuri. Acelasi sentiment de "ce scriu acum" si "de unde incep".
"PUBLICATI POSTARE" pe portocaliu si "SALVATI ACUM" pe albastru.
Apare si numele blogului sus acolo, bara fara titlu si mai jos- gandurile tale transmise in varful degetelor care le concretizeaza apasand tastatura.

Povestiri, temeri, imagini, idei, retineri, scenarii, reguli, sentimente si resentimente. Intimitati vandute pe gratis unor lectori mai mult sau mai putin pretentiosi. Commenturi, schimburi de id-uri, si prietenii mai mult adevarate decat false. Bineinteles..toate astea prin intermediul calculatorului. Mintea ta le percepe si le distinge pe fast forward, dar ai grija sa nu fi intarziatul la petrecerea ta. Intr-o secunda pierzi tot si te trezesti intr-o realitate in care blogroll-ul dispare, la fel si comentariile. Posturile sunt parte din activitatile tale, numai ca de data asta esti nevoit sa "scrii" si ce nu-ti doresti . Arhiva de data asta colectioneaza amintiri... restul e confuz. Intrebarea mea: "In fata calculatorului, sau in spatele lui?" Noi sau "ei"? Ping sau pong?

Dupa o pauza de ceva timp, nu revin cu vreo revenire in forta si nici cu vreo promisiune de "come-back".Nu ca ar striga cineva bis-uri dupa mine, dar cea mai mare satisfactie pe care o da blogul asta o primesc tot eu.

Faptul ca blogurile rasar ca ciupercile dupa ploaie si posturile infloresc precum floricele de popcorn in cuptorul cu microunde, ma face sa scriu mai putin...caci niciodata nu mi-a placut sa topai mot in hora altora. Spre surprinderea mea, insa, mi-e un dor tampit sa scriu despre una-alta.

Touche!

2 comentarii:

Fata cu ochi verzi spunea...

Din toată povestea asta cu blogul mă irită faptul că unii încep să-şi povestească mica marea aventură de a-şi duce traiul zilnic,adică cum au prăjit ei un ou şi de câte ori au băut apă.

adrian1olteanu spunea...

subscriu ce spui tu cati, deci mai bine pong :))

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger