Da, da...am preluat-o de la Almighty Vlad, si presupune brainstorming pentru 10 lucruri care ma fac fericit. Gandindu-ma la fericire ca la ceva pentru care merita sa alergi toata viata, n-o sa scriu nimic utopic, nimic prea vag ci o sa incerc sa fiu cat mai specific. 

1. Libertatea- linia pe care o trasez in jurul meu, modul natural de manifest si exprimare, cat si putere de decizie. Sunt mult prea importante ca sa fiu fericit fara ele.

2. Muzica- foarte important totusi sa stii s-o potrivesti in functie si de moment. Doar nu iei Diclofenac cand te doare burta. 

3.Competitia- pe sistemul "sunt latin, latin, latin" :)) Ei, nici chiar, dar se vede la fiecare dintre noi ca spiritul de competitie isi face loc. Aici insa, vorbesc doar de sport. It makes me hepi.

4.Atunci cand sunt indragostit, sunt si fericit. E o fericire constanta, care iti permite sa treci mai usor peste orice. Apogeul a fost primul "ei" sarut  si primul ei  "te iubesc".

5. Un film, un stand-up, un serial, o reclama- ceva care sa exprime exact ce simt si eu. Ceva in care sa ma regasesc si sa rad tavalindu-ma. 

6. O noapte pe partie, cu o sanie sub cur - ce sa zic mai mult de atat?! Prietenii in cazul de fata sunt sarea si piperul.

7. O seara pe plaja, in Vama Veche, sub barcuta salvamarilor, dar nu singur ci cu iubita-mea - reteta?! O portie de hamsii cu bere, la povesti. 

8. O revedere cu un prieten, o ruda, sau orice persoana draga mie in trecut. Aici intra si revederea cu iubita dupa o perioada mai lunga de 1-2 saptamani:)

9.O echipa de fotbal- nu-i spun numele, stiti voi. Pe sistemul "ce te intristeaza, te face si fericit". Ei bine, aici am nevoie sa fiu pe stadion. 

10. Poze vechi, filmulete, amintiri concrete cu si despre mine. Ma intristeaza, dar ma face fericit intr-un alt fel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger