...si chiar daca as avea o masina, o bicicleta si un avion, probabil tot pe jos as merge mai mult.
Imi place sa ma plimb pe doua picioare, dar nu in orice conditii.
Poate face parte din temperamentul meu sangvinic, dar nu suport sa ma intorc din drum, sa ma opresc sau sa ocolesc lucruri.
Imi place sa tai colturile si imi place sa plec din pole position la semafor.
Nu prea trec pe rosu, dar in momentul in care nu trebuie sa astept dupa nimeni, o fac.
Nu suport aglomeratiile si nici pietele. Poate ca nu sunt eu ala care merge cel mai corect si regulamentar, dar cel putin sunt civilizat, fata de alti oameni care nici macar nu stiu sa mearga pe strada.
Se proptesc in mijlocul drumului, se intorc brusc, mormaie in spatele tau, se baga in fata, se imping, si daca te mai calca si pe picioare poti sa te consideri invins. O data, de doua ori, de trei ori si o sa devii unul de-al lor. O sa te impingi si o sa te zbati pentru un loc pe trotuar.
Cam asa se intampla pe la noi, sper sa nu fiu unul din cei care cedeaza totusi, dar nu mai am mult.


Olteanu Adrian, zis si Cartof.
Fotograf de nunta profesionist, fost administrator Flamingo si actual vanzator la magazin de biciclete.
Dupa fata ai zice ca sunt un psihopat cu lant de aur la gat, dar nu cred.
Am tripla personalitate, trei mame, trei tati si pot sa fiu in mai multe locuri deodata. Frati...cine stie?! Doar de unul sunt sigur.
M-am nascut si o sa mor de mai multe ori.
Ma simt norocos ca va pot impartasi toate astea, desi exisa si o parte proasta:
Aceea ca Google ma cunoaste mai bine ca oricine, chiar si mai bine decat ma cunosc eu.
De asemenea, tot pe google puteti gasi orice informatie despre mine.

Va pup!

Nu sunt suparat, nu mint, n-am baut nimic, nu am nicio problema, nu ascund nimic, n-am facut nicio prostie, nu sunt nebun, nu e secret, multumesc, dar nu ma poti ajuta cu nimic...am nevoie de o clipa de intimitate!




Am un ghimpe impotriva telenovelelor. Nu ca m-as simti avertizat de ele, dar am impresia ca de data asta pot sa generalizez.
Fie ca vorbim despre "Fetele marinarului" fie "Gossip Girl" sau "How i met your mother".
Unele fete au iluzia ca nu se uita la telenovele, si asta e singura diferenta dintre ele.
Pentru mine tot ce incepe si se termina cu o poveste de dragoste se numeste TELENOVELA.
Ce sa mai zicem despre fetele care cica nu se uita deloc la telenovele, dar de fapt o fac...sunt cele mai digratioase.
Imi cer scuze daca sunt necioplit, dar nici o fata care nu se uita la telenovele nu m-ar judeca.
Care este problema cu aceste telenovele? In primul rand, au alt mesaj decat meciurile de fotbal, deci nu disperati!
Sunt un fel de superbingo care te tine in fata televizorului cu speranta ca poate castigi si tu ceva.
Tot ce fac telenovelele e sa fluture pe sticla doi-trei "cocosei" frumosi, cu plete, putina barba, bogati si destepti, cu nume sexxxy spaniol, fermecatori, cu fler si cu "vino-ncoa".
Ce se intampla mai departe? Astia devin idolii femeilor infierbantate din fata televizorului.
Aceste "desperate housewives" balesc numai la gandul relativ ca acest "Chuck" le-ar putea pune si lor mana pe picior intr-o zi.
Povestea de obicei e una intriganta, cu intamplari trase parca din realitate.

Imaginati-va un "magician" care va opreste pe strada si va zice: "Hmmm...nu-i asa ca in ultimul an de zile ai avut o migrena?". Si voi ziceti: "daaaaa, daaaaaaaaaaa, de unde stii, magicianule??!!".

Continuam cu atitudinea schimbata a telespectatoarei noastre care isi doreste ca viata ei obisnuita sa se transforme in telenovele...ca ea asa a vazut.
Vrea sa sotul ei sa se comporte ca Jose Armando, si eventual sa se apuce de ceva flotari pentru cubulete abdominale.
Oricum aceste fete au impresia ca a putea juca perfect rolul baiatului in viata de zi cu zi, si ar anticipa totul.

Pentru mine telenovelele?! Doar un mar al discordiei intre noi.

De obicei cand renunt la un lucru, nu ma mai intorc dupa el. Totusi, la Eminem n-am renuntat niciodata.
Am renuntat la stilul nebunesc de a incerca sa-l copiez si sa-l "urmaresc" in mod exagerat.
Unii nu intelegeau, altii n-o fac nici acuma. Nu sunt sunt pregatiti sa faca diferenta intre idoli precum Dr. House si idoli precum Maria Laderbario sau intre Maria Ciobanu si Metallica.
Povestea lui, versurile, rimele, linia melodica, stilul, aroganta, ironiile si videoclipurile m-au facut inca din clasa a 5-a sa-mi personalizez mai repede stilul propriu.
Si toate astea mi-au confirmat inca o data ca merita respectul meu.
In "pauza" de dupa clasa a 8-a am dat-o in altele, dar amprenta lasata de el nu se sterge niciodata.
O curiozitate de moment m-a facut acum 2 zile sa-i "citesc" cateva clip-uri mai noi.
Am ajuns inevitabil si la primele albume "The Marshall Mathers LP" si "The Eminem Show", aducandu-mi aminte de a 2-a perioada a copilariei mele.
In felul asta mi-am dat seama cat de mult mi-a lipsit si cat de mult vreau sa revina.
In plus, are votul meu pentru cel mai bun rapper al tuturor timpurilor!

So, bring that new album to me!




Vrem sa fim cool, vrem sa fim diferiti, sa ne castigam respectul, prietenii si dusmanii (dupa unii).
Problema e ca fiecare intelege sa fie cool in felul lui...si in cazul cocalarelor, pitiponcilor si houserilor nu putem aplica nici macar varianta "absolute body tunning".


Iata deci, in cazul in care nu v-ati saturat de ironiile mele, modul in care propun eu sa fiti cool, respectand cele mai folosite "trickuri".

1. Esti student? Daca nu, ar trebui. Ca sa fii cool trebuie sa ai facultate (in curs).
Nu conteaza atat seminariile cat absentele si colegii printre care te invarti. Plus ca trebuie sa te vaiti ca incepe sesiunea ori ca ai licenta ori disertatie.

2. Daca n-ai sclipici pe haine cu sigla D&G si nu porti pantofi cu toc sau ghete de fotbal, poti sa-ti pastrezi stilul vestimentar. Cauta totusi tricourile mai simple si mai personalizate. Accesoriile sunt cel mai important element (esarfe, bratari din piele, pierce-uri, o palarie, o sapca rap sau o caciula reggae si chiar si-un tatuaj discret).

3. Cate limbi straine vorbesti? Macar sa stii sa zici si tu doua vorbe acolo tot e necesar: vous avez fleosthi, training, feedback si agent. Haha, that's an inside joke :))

4. Ai ajuns pana aici, deci trebuie sa te apuci de fumat. Nu nuuuu, nu ma refer la tutun. Maria, verde, plastilina, zarzavat, leustean, cuie, g-uri, pantaloni scurti maro sau verzi. Atentie, trebuie sa te asiguri ca toata lumea stie in momentele alea "cat esti de spart".

5. Ia niste lectii de chitara. Cateva note acolo dau bine oricand, oriunde. In felul asta o sa apreciezi cu alti ochi solourile lui Angus Young sau Dave Murray.

6. Oriunde te-oi duce, ia si un aparat cu tine. Cu cat ai obiectivul mai mare, cu atat mai potent esti. Du-te in salbaticie si aduna poze. Apoi fugi acasa si deseneaza vreo 3-4 pereti din camera ta. Orice, numai sa nu inteleaga nimeni. Apoi fugi pe la cateva expozitii de orice fel, e trendy!

7. Pune-te pe ascultat muzica. Chiar daca nu e ok sa furi de pe net, asculta cate-o melodie si daca iti place descarca toata discografia artistului. Si tot asa pana descarci vreo 15 discografii pe seara. Intereseaza-te de concerte si du-te sa te destrabalezi. Apoi continua sa te zbengui in club. Prima varianta: Lipscani (vezi Revenge, Suburbia, Goblin, Old City sau Club A). Apoi asteapta ora tramvaiului in Oktoberfest. In general, cauta sa mergi la toate fest-urile. Tot ce se termina in FEST e pentru tine. Cool, nu?

8. Joaca-te. Ia-ti un playstation sau ceva High Definition, si fa-ti de cap. Daca ai calculator cu "cocoasa", asigura-te ca ai destui rami, un procesor bun si o placa video cat de cat.

9. E 1 Mai e Vama Veche. E vara, deci tot Vama Veche. Trebuie sa stai la cort si sa dormi in afara lui. Acolo ai misiunea de a cunoaste multa lume cu care sa te intalnesti peste un an.

10. Mergi cu autostopul, daca nu poti sa iei bicicleta. Calatoreste politicos, lumea o sa te ajute peste tot.

Gata de aventura copii???

P.S. Asteptam si alte sugestii de la cei mai cool! :))

Intotdeauna am crezut intr-o lege a compensatiei, si am sperat ca eforturile sunt rasplatite, cu atat mai mult cu cat mi-am primit "doctoria" pentru toate greselile facute.
Deci, aceasta lege a compensatiei in care inca sper, m-a linistit de multe ori in situatiile grele.
Ei bine, sunt genul de om care se bucura pentru bucuria altora. Oamenii in culmea fericirii imi ofera o lectie de viata si un motiv in plus de a merge mai departe in lunga calatorie, la fel cum o pot face si doi caini jucandu-se de-a tavalugul in iarba. Sa nu-i adori?!
Acum e timpul sa ajung si eu acolo. De multe ori mi-am promis sa fac asta, dar m-am multumit cu linistea si bucuria interioara. De data asta, vreau sa urlu. Sa ma imbat, sa ma prostesc, sa jubilez, sa plang cu zambetul pe buze, sa ma tavalesc pe ce parte vreau eu.
Ei bine, fictiunea poate deveni realitate vara asta. Minciuna s-ar transforma in adevar, lasitatea in curaj si deznadejdea in incredere.
Si toate astea ar fi posibile daca aceasta lege a compensatie ar intra in vigoare in ce ma priveste.
Ma consider indreptatit sa mai primesc o sansa si-atat.
La fel doresc si celor care merita o recunostiinta in plus.

P.S. Pentru cei nedumeriti, e vorba de Licenta( 2 examene + proiect) si alte examene.
Va pup.

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger