Vrem sa fim cool, vrem sa fim diferiti, sa ne castigam respectul, prietenii si dusmanii (dupa unii).
Problema e ca fiecare intelege sa fie cool in felul lui...si in cazul cocalarelor, pitiponcilor si houserilor nu putem aplica nici macar varianta "absolute body tunning".


Iata deci, in cazul in care nu v-ati saturat de ironiile mele, modul in care propun eu sa fiti cool, respectand cele mai folosite "trickuri".

1. Esti student? Daca nu, ar trebui. Ca sa fii cool trebuie sa ai facultate (in curs).
Nu conteaza atat seminariile cat absentele si colegii printre care te invarti. Plus ca trebuie sa te vaiti ca incepe sesiunea ori ca ai licenta ori disertatie.

2. Daca n-ai sclipici pe haine cu sigla D&G si nu porti pantofi cu toc sau ghete de fotbal, poti sa-ti pastrezi stilul vestimentar. Cauta totusi tricourile mai simple si mai personalizate. Accesoriile sunt cel mai important element (esarfe, bratari din piele, pierce-uri, o palarie, o sapca rap sau o caciula reggae si chiar si-un tatuaj discret).

3. Cate limbi straine vorbesti? Macar sa stii sa zici si tu doua vorbe acolo tot e necesar: vous avez fleosthi, training, feedback si agent. Haha, that's an inside joke :))

4. Ai ajuns pana aici, deci trebuie sa te apuci de fumat. Nu nuuuu, nu ma refer la tutun. Maria, verde, plastilina, zarzavat, leustean, cuie, g-uri, pantaloni scurti maro sau verzi. Atentie, trebuie sa te asiguri ca toata lumea stie in momentele alea "cat esti de spart".

5. Ia niste lectii de chitara. Cateva note acolo dau bine oricand, oriunde. In felul asta o sa apreciezi cu alti ochi solourile lui Angus Young sau Dave Murray.

6. Oriunde te-oi duce, ia si un aparat cu tine. Cu cat ai obiectivul mai mare, cu atat mai potent esti. Du-te in salbaticie si aduna poze. Apoi fugi acasa si deseneaza vreo 3-4 pereti din camera ta. Orice, numai sa nu inteleaga nimeni. Apoi fugi pe la cateva expozitii de orice fel, e trendy!

7. Pune-te pe ascultat muzica. Chiar daca nu e ok sa furi de pe net, asculta cate-o melodie si daca iti place descarca toata discografia artistului. Si tot asa pana descarci vreo 15 discografii pe seara. Intereseaza-te de concerte si du-te sa te destrabalezi. Apoi continua sa te zbengui in club. Prima varianta: Lipscani (vezi Revenge, Suburbia, Goblin, Old City sau Club A). Apoi asteapta ora tramvaiului in Oktoberfest. In general, cauta sa mergi la toate fest-urile. Tot ce se termina in FEST e pentru tine. Cool, nu?

8. Joaca-te. Ia-ti un playstation sau ceva High Definition, si fa-ti de cap. Daca ai calculator cu "cocoasa", asigura-te ca ai destui rami, un procesor bun si o placa video cat de cat.

9. E 1 Mai e Vama Veche. E vara, deci tot Vama Veche. Trebuie sa stai la cort si sa dormi in afara lui. Acolo ai misiunea de a cunoaste multa lume cu care sa te intalnesti peste un an.

10. Mergi cu autostopul, daca nu poti sa iei bicicleta. Calatoreste politicos, lumea o sa te ajute peste tot.

Gata de aventura copii???

P.S. Asteptam si alte sugestii de la cei mai cool! :))

3 comentarii:

Adriana D. spunea...

10+1. Sa ai blog, de orice fel, soi, culoare. Cati oameni cunosti FARA blog?
10+2. Sa fii activ pe Facebook. Cu cat mai vizibil, cu atat mai bine. Unde ai mai fost, ce ai mai facut, cu cati alti oameni cool (ca si tine, de altfel) esti prieten.

adi spunea...

Yep Yep Facebook, twitter myspace si in general retele de socializare. Cool Adriana, cool.

Fata cu ochi verzi spunea...

poze in oglinda :))

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger