Hai sa ne dezbracam! Cum ar fi sa scapam de articolele si accesorile care creeaza diferentele dintre noi; Ce-ar fi sa ne vedem asa cum n-am facut-o niciodata. Macar putin... De ce n-am scapa de frustrarile astea odata si-odata? Cumva o sa crezi ca e scarbos, sau lipsit de moralitate? Te-ai rusina sau ti-ar fi frica de reactiile tale? Te-ai uita la altul, sau nu? Ai intoarce privirea si ai scuipa de 3 ori peste umar? Daca toti ceilalti ar fi de acord, tu ai refuza? Ai sta inchis in casa? Crezi ca ar fi un haos? Ne-am inmulti mai repede, sau doar ne-am rusina mai usor? Am fi mai curati sau dimpotriva ne-ar alerga mai multe muste ca de obicei? Ai sta inchis in casa sau ti-ai pune ochelarii aia smecheri de soare si ai merge imitandu-l pe Cabron? Am rade unii de altii sau ne-am admira mai mult? Te-ai apleca, sau ai merge teapan de parca ai avea un bat in fund?
Oare ne-am schimba orientarile sexuale? Dar oare ar disparea farmecul si misterul care ne leaga in relatii de dragoste? Am combate industria porno, sau n-ar fi de ajuns?
Intrebarile pot fi multe...si stupide. Dar oare daca ti le pui cu adevarat si ai rabdare sa-ti raspunzi la ele, crezi ca n-ai ajunge sa-ti falfai curu' gol printre masini, blocuri, prin restaurante, banci, institutii, mall-uri, parcuri sau la televizor?! Eu sunt pentru!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger