Se poate intampla ca relatia ta sa intre intr-o rutina pe care ai tot incercat sa o eviti. Saruturile devin doar pupicuri, imbratisarile doar incurajari, mangaierile doar preludiu, s.a.m.d.

Din punctul meu de vedere, e clar ca noi, baietii, suntem diferiti de voi, fetele. Si bineinteles, oricat de bine ne-am intelege intr-o relatie, nu putem supravietui fara sa ne suportam unul altuia mofturile, greselile, pasiunile sau principiile. Din perspectiva mea masculina, prezint o lista cu 10 reguli pe care fetele ar trebui sa le ia in seama atunci cand se simt pregatite sa bata un drum lung alaturi de un baiat.

1. Oricat de mult ai vrea ca iubitul tau sa scape de inhibitii, nu-l incuraja. Cand o sa-i cunosti toate tabieturile o sa-ti blestemi zilele.

2. Oricat de nervoasa ai fi pe el, nu-i spune ca "e ca toti barbatii". El stie ca intr-un fel asa este, dar vrea ca macar tu sa-l consideri altfel.

3. Sa n-ai pretentia niciodata sa-ti spuna fanteziile lui. S-ar putea sa afli ca prietena ta cea mai buna, sora, vecina, verisoara sa nu fie excluse.

4. Nu astepta de la el mai mult decat ii oferi tu. O sa creada ca el face totul si la un moment dat o sa rabufneasca.

5. Nu saliva dupa niciun alt baiat in fata lui. Nici daca acela e George Clooney sau Tudor Chirila.

6.Nu acumula in tine lucruri care te deranjeaza la el. Tot o sa rabufnesti odata, si atunci "saracul" baiat o sa se sperie auzind cate ii pui la socoteala.

7.Lucrurile bune pe care le vezi la el...spune-i-le! Cateodata un baiat poate fi mai rau decat o fata in ce priveste increderea in sine.

8. Apropo de incredere...sustine-l in unele tampenii pe care le face. Chiar daca nu face mereu ce trebuie, el are initiativa buna. Nu-i rupe sansele de a face ceva chiar si penibil pentru tine.

9. Nu-l certa daca a uitat sa-ti ia cadou sau sa-ti spuna "la multi ani". Bine, asta daca nu o face in mod regulat.

10. Ei bine...the big problem (for me). Stiti voi, fetelor, baietii sunt cam uituci. Fie pun aceeasi intrebare de mai mult ori intr-un interval scurt, fie uita programul vostru de a 2-a zi, sau un task de rezolvat. Nu va suparati pe ei, sa nu credeti ca doar al vostru e asa tampitel. Toti uitam sau scapam ceva din vedere.

Well, that's all folks. Astept replica fetilor, cu cele 10 reguli all inclusive. Ana, Laura, Cati , Adriana

Sugerez cu toata increderea nextlevelguitar.com pentru toti cei care vor sa zdrangane o chitara care sa sune si frumos.
Dupa ce v-ati facut cont, o sa dati nas in nas cu David Talub, cel mai prietenos om din lume.
Pare singurul om indeajuns de rabdator care poate explica de mai multe ori "pshihologia" corzilor.
Eu unul am fost indragostit de el primele 60-70 lectii, pana m-a pus sa platesc pentru continuare. Dar acele lectii sunt suficiente pentru cineva care are ambitie si timp sa exerseze 10 minute pe zi macar.
Sper sa fie un pont bun. Va pup

Update: Va provoc sa descifrati titlul. Dau o bere. (Vlad, stay out of this).
...and here's u'r bonus!



In numele Tau, Doamne, Te rog te rog iarta-ma ca sunt ipocrit, ca nu-ti multumesc indeajuns, ca nu tin post, ca nu ma spovedesc, ca nu-mi spun rugaciunea inainte si dupa masa, inainte si dupa ce ma trezesc. Iarta-ma ca nu ma duc la slujba si ca nu cugetez. Iarta-ma ca injur si scuip, ca ma cert cu mama si cu tata, ca-mi tachinez fratele si ca imi iubesc cainele mai mult decat pe multi prieteni. Iarta-ma ca sunt mandru si trufas, orgolios si arogant. Iarta-ma ca mint, jur stramb si sunt desfranat.
Iarta-mi toate greselile cu voie sau fara de voie, cu cuvantul sau cu gandul, cu stiinta sau fara stiinta.
Oare cine ar avea curajul sa duca in spinare atatea pacate cate am eu? Ascultand legile crestinesti si comparandu-ma cu un simplu enorias, ma simt ca un fariseu.
Si pentru ca e la moda sa fi credincios, e la moda sa mai si postesti. Esti cool asa...stiati?!

Sa va spun pe-a dreapta, eu nu pot sa tin post. Nu ca n-as putea sa ma abtin de la alimentatie, ci pentru ca postul presupune si altceva decat asta. Multi dintre noi tin regim alimentar si-atat. Ba mai mult, se mai si lauda in gura mare. Cum ramane cu abtinerea de la orice placere, cum ramane cu rugaciunea, cu meditatia, cu intelegerea, cu abstinenta??
Hai sa zicem ca la slujba m-as mai duce. Da' ce facem cu ingramadeala, cu mirosul inchis si urat al danturilor nespalate dupa o noapte de somn? E de ajuns sa ne punem un batic pe cap si sa ne facem ca ascultam slujba?
Ce sa mai zic despre rabdare si intelegere? Nici apa sfintita, cu tamaie si anafura nu ma pot face sa inteleg un idiot care isi arunca pruncul in tomberon. Nici macar n-am pretentia ca eu sa fiu inteles, caci pana si in biserica esti judecat.
Minciuna? Pai...oare suntem pregatiti sa acceptam un adevar inainte sa-l rostim?
Si cu rugaciunea...rugaciunea e degeaba. Cautam cuvinte pompoase, vorbim cu Dumnezeu in termeni religiosi si filozofici. Ne rugam sa luam examenele pe degeaba? Ne rugam sa castigam la bingo metropolis sau ce?
Despre ce vorbim noi aici? Despre Paste sau despre miel si drob? Cumparaturi sau jerta lui Hristos? Post sau regim alimentar? Sarbatoare sau vacanta? Teorie sau practica? Oua vopsite multicolor in supermarket? Iepuras, cadouri, sms-uri? Eu n-am nevoie de toate astea ca sa inteleg pastele.
De ce m-as spovedi daca stiu ca o sa fac aceleasi greseli? De ce sa ma impartasesc daca nu sunt vrednic de Iisus?
Nu stiu voi, dar eu cand o sa ma simt pregatit, o sa ma dedic intru totul. Si n-o sa incep la 70 ani...

Orice conflict incepe sau se termina cu "tu stii ma cine sunt eu?". E o fraza teribil de amuzanta pentru mine, pe care am reauzit-o astazi, din gura unui gigolo italiano cu adidasi de fotbal, tepi gelati in cap si decolteu la tricou.
Eram la noul "mall" din Tr. Severin, unde lumea statea haotic la coada, si multi cocosi se baga in fata- de aici a pornit si conflictul.
Ei bine, va jur ca pentru o secunda mi-a stat inima, gandindu-ma ca poate acel balamucat "de madre puta" ar putea fi samanta lu' Basescu de pe vremea cand se plimba cu barca pe Dunare.
Dar sa fim seriosi, care-ar fi fost posibilitatile ca plodul lui Basescu sa faca cumparaturi la reducere?!
Cu toate ca pe mine nu m-a pacalit, pe omul acela cred ca il trecusera toti fiorii, auzind intrebarea capcana.
Hmmm, o fi Belzebuth, Ares sau Tuthankamon?
Daca m-ar fi intrebat pe mine, cred ca ii raspundeam calm si civilizat cu o alta intrebare: "Da' cine pizda matii esti ma"?
Pentru ca sincer, respect atat persoanele care au facut mai multe decat mine, cat si pe cele care n-au facut nimic.
Dar cand un parvenit se foloseste de buzunare ca sa desconsidere pe altul mai prapadit, atunci ii doresc sa aiba parte de soarta lui David Carradine.
Si din cauza acestor personaje care se cred mai indreptatiti, mai superiori si mai coiosi, exista oameni ca mine care nu mai pot sa creada in egalitate de sanse.
Corect??

Copyright 2010 Ping Pong in Hong Kong
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger